Ciutadans adopta la fórmula del ‘videoselfie’

Ciutadans ha estat sempre un partit capdavanter a sobredimensionar els seus equips de màrqueting i a tenir estratègies comunicatives agressives i de gran visibilitat. Però darrerament s’ha vist a les xarxes com, de sobte, totes les seves cares visibles posaven en marxa una nova fórmula per intentar arribar al seu públic potencial, sense passar per les preguntes de la premsa, esclar.

I és que ara han agafat el costum de publicar a les xarxes vídeos que es fan els mateixos dirigents o que els graven els seus equips, en què llancen el seu missatge, crítica o anunci de manera directa i sense ningú que els pregunti. És curiós, però una cosa que altres feien de fa temps i que semblava fins i tot cutre, ara el partit que més modern vol semblar ho adopta com a costum. La moda vintage és el que té.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.