A treure rèdit del Mobile

El Mobile World Congress (MWC) és l’esdeveniment més rellevant, que més visitants de negocis porta i més diners deixa a Catalunya. Això fa que aixequi passions, sospites i recels a parts iguals entre la classe política catalana i espanyola. Però amb tots els matisos i totes les visions diferents, tots els partits, institucions, candidats i aspirants a ser algú en política aprofiten l’esdeveniment per deixar-se caure per allà i intentar treure rèdit de tot el que l’envolta. Sigui perquè hi estan molt a favor, perquè hi estan molt en contra, perquè adoren una part i volen canviar-ne una altra, o perquè passaven per allà, l’aparador del Mobile els serveix a tots igual.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.