Alamany abandona els comuns

La que va ser portaveu de Catalunya en Comú-Podem s'havia distanciat de la formació
Elisenda Alamany
Elisenda Alamany

La que va ser portaveu de Catalunya en Comú-Podem al Parlament fins a l'octubre passat, Elisenda Alamany, ha confirmat que abandona la formació. Alamany, que en els últims mesos s'havia distanciat de la formació i fins i tot va impulsar la plataforma Sobiranistes -un nou corrent intern que va causar molestar a l'espai dels comuns- deixa ara el grup parlamentari.

El futur de la que va ser la número dos de Xavier Domènech, ben valorada per l'òrbita independentista, està obert a hores d'ara. La primera decisió a prendre serà si segueix o no com a diputada.

Fonts del corrent Sobiranistes asseguren que seguirà com a diputada. Assenyalen que deixa el grup parlamentari dels comuns perquè des de dins ja no pot reconduir el rumb que creu que hauria de prendre la formació. La diputada exposarà els seus motius aquest dimecres a les 11 hores en una roda de premsa al Parlament.

Fonts de Catalunya a Comú apunten que "des de fa molt temps Alamany tenia un projecte personal, i no ens sorprèn que ho faci a dos mesos d'unes eleccions".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides