Borja Prado marxa d’Endesa amb 12 milions d’euros de quitança

Enel ha decidit fer fora el president de l'empresa per les males relacions amb el conseller delegat italià
Borja Prado

El grup italià Enel ha decidit no renovar Borja Prado com a president d'Endesa després d'haver estat deu anys en el càrrec. La decisió s'ha pres després dels reiterats enfrontaments entre Prado i el conseller delegat d'Enel, Francesco Starace.

Es dona la circumstància que Enel disposa del 70% del capital de l'empresa elèctrica espanyola. Starace va arribar al càrrec el 2014 per indicació del primer ministre italià d'aquell moment, Matteo Renzi.

Diferents fonts apunten que Borja Prado, fill del qui va ser durant 20 anys l'administrador del rei Joan Carles, Manuel Prado y Colón de Carvajal, cobrarà més de 12 milions d'euros d'indemnització per marxar d'Endesa.

S'apunta que el substitut de Prado en la presidència d'Endesa podria ser l'expresident de la patronal CEOE, Juan Rosell, tot i que les funcions executives recaurien en José Bogas qui ha estat treballant al costat de Prado els darrers anys.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides