Absolts Serra i els altres 40 encausats pels sous de Catalunya Caixa

L’Audiència de Barcelona conclou que no van cometre administració deslleial ni apropiació indeguda
Narcís Serra
Narcís Serra

La secció vuitena de l’Audiència de Barcelona ha absolt l’antiga cúpula de Catalunya Caixa en la causa sobre les pujades de sous. La sentència coneguda aquest dimarts considera, a partir dels fets provats, que el qui va ser president de l’entitat i vicepresident del govern espanyol Narcís Serra, l’exdirector general Adolf Todó i 39 persones més no van cometre delictes d’administració deslleial ni d'apropiació indeguda.

La Fiscalia havia rebaixat de quatre anys a tres la seva petició de pena per a Serra i Todó. La causa se centrava en les pujades de sous a l’entitat, realitzades en un context de crisi econòmica i de reducció dels beneficis, i abans de la injecció económica procedent del Fons de Reestructuració Ordenada Bancària (FROB). L'entitat va ser rescatada i, finalment, la va adquirir el BBVA.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides