La Lliga demandarà Joan Oliver

Javier Tebas diu que l'anterior junta del CF Reus mereix almenys la inhabilitació
Joan Oliver
Joan Oliver

El president de la Lliga de Futbol Professional (LFP), Javier Tebas, ha manifestat la seva intenció de demandar l'anterior junta directiva del CF Reus, que encapçalava qui n'era fins al mes passat l'accionista principal, Joan Oliver. Tebas, en aquest sentit, ha indicat que han de ser sancionats "almenys amb la inhabilitació per les seves conductes", recull el Diari de Tarragona.

El jutge de disciplina social de la LFP va castigar el club amb el descens de categoria, l'expulsió del futbol professional durant tres anys i una multa de 250.000 euros per la mala gestió d'Oliver.

Els darreres dies, el nou president del Reus, Clifton Onolfo, ha exterioritzat que manté el seu compromís amb el club i ha insistit a demanar una reunió amb Tebas. De moment, el Tribunal Administratiu de l'Esport (TAD) ha rebutjat suspendre cautelarment l'expulsió de la segona divisió, com volia el Reus.

El club té pendent el desenllaç d'un altre recurs amb què ha demanat al TAD que redueixi la multa i els anys d'exclusió del futbol professional.

(Visited 34 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari