Ciutadans, preocupat per la manca de relleus a Catalunya

Ciutadans (Cs) sempre ha estat un partit marcat pels seus  lideratges. Albert Rivera és algú inqüestionable i a qui tothom ret vassallatge. Ara, i quan era el president d’un petit partit català. Quan ell va marxar a Madrid, Inés Arrimadas era el seu relleu natural, amb una parcel·la de lideratge intern consolidada i una projecció pública que la col·locava com a nova líder catalana sense cap mena de dubte.

Ara, però, la cosa no és tan fàcil. I si, com apunten alguns, Arrimadas acaba marxant a Madrid amb Rivera, Cs a Catalunya es queda sense líder. I és que la de Jerez no té un relleu natural, com el que va resultar ser ella després d’Albert Rivera. Carlos Carrizosa, Lorena Roldán o Sonia Sierra li fan de número dos sovint, però ni dins ni fora del partit tenen la capacitat d’aglutinar grans suports.

Amb aquest panorama, els quadres intermedis de la formació ja temen que la líder marxi abans de tenir un relleu i la marca quedi relegada a un nou cap de files sense tirada social ni consens intern. Per si de cas, ja hi ha qui intenta remenar entre les seves files per crear nous perfils per potenciar públicament.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides