Per què rep critiques Ramon Tremosa?

Ramon Tremosa
Ramon Tremosa

L'eurodiputat convergent Ramon Tremosa ha obert una enquesta a Twitter per veure quants suports té el projecte per fer passar el tramvia per l'avinguda Diagonal de Barcelona. La manera com ha formulat la pregunta, que associava el projecte amb l'alcaldessa Ada Colau, ha provocat algun comentari negatiu. En concret, Tremosa preguntava als usuaris de Twitter si estaven "a favor del tramvia a la Diagonal de Barcelona que vol impulsar Ada Colau".

Uns quants han indicat que no es tracta d'una iniciativa de l'alcaldessa Colau, encara que ara la impulsi. "El tramvia fa anys que està projectat com una sola línia connectada per la Diagonal, d'una forma absurda es va deixar el tram de la Diagonal sense fer, el que té la més alta demanda de viatgers. NO és el tramvia de Colau, és el tramvia de tots els barcelonins i àrea metropolitana", ha comentat un usuari. Un altre ha difós a Twitter el mapa d'una línia de tramvia per la Diagonal amb data del 1989.

L'enquesta de Tremosa ha generat un debat on el perfil Qualitat de l'Aire ha advocat per una Diagonal menys contaminant gràcies a un tramvia connectat en el tram central. A més, ha recordat una declaració de l'exalcalde convergent Xavier Trias, el qual va dir que la connexió "no es farà mentre jo sigui alcalde".

Una de les aportacions més destacades, sens dubte, ha estat la de l'exconseller i exdiputat convergent Pere Macias, que ha respost Tremosa reclamat la paternitat del Tram: "Benvolgut amic, reclamo la paternitat del Tram. No ara, sinó el 1999 quan el vàrem impulsar i no es va anar mes enllà de Macià per l'excessiva por de l'alcalde Clos".

A l'enquesta de Tremosa, per cert, ha guanyat el Sí amb un 55% dels suports, i el compte dels ciberactivistes dels comuns @SomComuns ho ha celebrat: "Gràcies Ramon Tremosa per ratificar el que ja sabíem: hi ha una majoria a favor del tramvia".

Un altre usuari, @Casfetera, ha destacat que el Sí estava guanyant "per golejada" i després el No havia arribat a assolir "misteriosament" un momentani 52%. També recordava que la unió dels tramvies per la Diagonal constava al Pla Director d'Infraestructures 2001-2010.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides