Valls ‘salta’ per una al·lusió als “presos polítics”

L'aspirant a l'alcaldia de Barcelona expressa "vergonya" pel discurs del guanyador del Premi Josep Pla
Manuel Valls
Manuel Valls

Manuel Valls, exprimer ministre de França i aspirant a l'alcaldia de Barcelona impulsat per Ciutadans, ha manifestat a Twitter "tristesa, ràbia i vergonya" pel discurs de l'escriptor Marc Artigau, guanyador del Premi Josep Pla de prosa, el qual havia fet al·lusió als "presos polítics" en rebre el guardó.

Segons alguns dels assistents, Valls va exterioritzar el seu malestar durant l'acte, que ha tingut lloc aquest diumenge, exclamant "pesats!" i preguntant: "Què passa, ningú dirà res?". La periodista Pilar Eyre ha explicat que Valls es va adreçar a l'expresident de la Generalitat Artur Mas, dient-li que "tu en tens la culpa".

A més, l'aspirant a l'alcaldia va marxar abans que conclogués l'acte i va preguntar a la delegada del govern espanyol, Teresa Cunillera: "Però com ho permets, això?".

Artigau, que per la seva part va expressar "tristesa i ràbia" per "viure en un país on hi ha presos polítics i on el Govern legítim de la Generalitat està exiliat", ha ironitzat en una entrevista a Catalunya Ràdio sobre Valls, tot preguntat si era un jugador de l'equip francès de futbol Paris Saint-Germain.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides