A favor de qui fan campanya els més abrandats del PDECat?

Míriam Nogueras
Míriam Nogueras

La maquinària del sector del PDECat (i de JxCat) que no vol que els diputats a Madrid donin suport als pressupostos de Pedro Sánchez, s’ha posat a treballar. El secretari d’Organització i diputat al Congrés, Ferran Bel, que es va mostrar obert a no bloquejar la tramitació pressupostària, ha rebut crítiques per terra, mar i aire.

La vicepresidenta del PDECat, Míriam Nogueras, afirmava diumenge que el partit votarà en contra dels pressupostos generals de l'Estat.

Poca estona després de saber-se la notícia, ha aparegut l'etiqueta #forçaMíriam de la mà del professor de la UPF Rafael Pous.

L'etiqueta vol donar suport a Nogueras per "plantar cara a Ferran Bel i Carles Campuzano i els que volen cedir a un PSOE que no ha fet res en absolut per a aturar la repressió, ni per parlar de l'autodeterminació", es diu en el text del primer Twitter.

No cal dir que l'etiqueta s’ha escampat degudament i que els usuaris més abrandats han focalitzat les seves crítiques contra Bel i Campuzano, i els ànims se’ls ha endut Nogueras.

(Visited 23 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari