La consellera Borràs, investigada per manipulació de contractes públics

Els Mossos han escorcollat el CTTI i la seu de la Institució de les Lletres Catalanes, que va dirigir la política catalana
Laura Borràs
Laura Borràs

Els Mossos d'Esquadra estan investigant presumptes irregularitats en els contractes fets per la Institució de les Lletres Catalanes durant l'etapa en la qual va estar dirigida per l'actual consellera de cultura, Laura Borràs.

La investigació de la unitat de Delictes Econòmics de la policia catalana apunta a possibles contractes irregulars de programes informàtics, per evitar que les adjudicacions sortissin a concurs.

La policia catalana ha escorcollat aquest dimarts la seu de la Institució de les Lletres Catalanes, on han demanat diversa documentació d'aquest període.

Els agents s'han personat també al Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat (CTTI) a la recerca de correus electrònics. Hi ha un informàtic implicat en el cas, segons ha avançat la cadena SER.

El CTTI és el cervell informàtic de la Generalitat i ha estat objecte de nombrosos escorcolls en els últims temps. La majoria, per part de la Guàrdia Civil, que ha buscat proves de l'organització del referèndum de l'1 d'octubre.

La consellera Borràs ha emès ja un comunicat a on nega les acusacions i indica que "no tenim res a amagar".

(Visited 191 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari