Qui és el ‘nou’ estrateg de Quim Torra?

Pere Cardús i Quim Torra
Pere Cardús i Quim Torra

Pere Cardús, fill de l'intel·lectual independentista de referència Salvador Cardús i experiodista de Vilaweb, que des del juny treballava a l'oficina del president Quim Torra com a coordinador de la gestió de la informació i atenció a la ciutadania. 

A partir d'aquest dilluns exerceix d'assessor de polítiques estratègiques adscrit a l'oficina del president Torra, segons va anunciar el Diari Oficial de la Generalitat (DOGC) el passat dijous. Les noves funcions de Cardús, oficialment, són donar suport a Torra en la definició de polítiques estratègiques, elaborar discursos i continguts del president, contactar amb els diversos departaments per preparar aquests continguts i analitzar la seva actuació vinculada amb polítiques estratègiques, i coordinar la informació de l'oficina presidencial per respondre a les demandes de la ciutadania.

Per aquestas tasques percebrà una retribució de funcionari del grup A, nivell de destinació 30, amb un complement específic de 40.394,04 euros anuals, i tindrà horari de dedicació especial. Abans tenia un sou de nivell de destinació 27 amb un complement de 30.699,24 euros anuals.

També aquesta tardor, Torra ha incorporat saba nova quan ha fitxat Aleix Sarri, exassessor de l'eurodiputat del PDECat Ramon Tremosa, com a coordinador de les polítiques internacionals de Presidència, un càrrec que, oficialment, opera al marge del departament d'Acció Exterior que encapçala el conseller Ernest Maragall.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides