Cs denuncia Arran per l’atac de pintura a la casa de Llarena

La consellera Capella no secunda l'acció, tot i que remarca que es tracta d'un cas aïllat
L'acció d'Arran contra la casa de Llarena

El grup parlamentari de Ciutadans ha presentat una denúncia contra l'organització juvenil Arran, per l'acció que aquesta va portar a terme aquest dimecres amb pintura de color groc a la casa que té el magistrat del Tribunal Suprem Pablo Llarena a Sant Cugat del Vallès.

La seva líder, Inés Arrimadas, i el diputat Carlos Carrizosa han fet entrega de la denúncia a la Fiscalia d'Odi i Discriminació de Barcelona, a qui insten a actuar per un presumpte delicte d'odi i un altre de danys.

Sectors de l'independentisme s'han desmarcat també aquest dijous de l'acció que va protagonitzar Arran. La consellera de Justícia, Ester Capella, ha afirmat que les pintades no són "compartides" per la majoria de catalans i són un acte "molt aïllat", a diferència de les "agressions feixistes".

Per la seva banda, la Comissió Permanent del Consell General del Poder Judicial ha aprovat per unanimitat una declaració en què insten a "la Fiscalia General de l'Estat, al Ministeri de l'Interior i al Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya perquè immediatament adoptin totes les mesures per a la persecució de les persones i grups que han participat en fets delictius".

D'altra bana, ciutadans anònims han participat avui de manera voluntària en la neteja de la pintura de color groc de la casa de Llarena. 

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides