Arran torna a assenyalar Llarena

L’organització 'indepe' taca amb pintura el portal de l'habitatge que el jutge té a Sant Cugat
Arran, contra Llarena
Arran, contra Llarena

Arran, l’organització juvenil independentista vinculada amb la CUP, ha tornat a “assenyalar” el jutge Pablo Llarena, instructor del cas del procés al Tribunal Suprem. Després d’haver-li dedicat pintades el passat mes de març a la localitat de Das, on Llarena té una casa, ara ha llançat pintura groga contra el portal on té un altre habitatge el jutge, ubicat a Sant Cugat del Vallès.

“El poble mana, Arran obeeix. Vuit mesos després, per petició popular i amb una resolució de la instrucció judicial que preveu sentències desmesurades, ho hem tornat a fer: assenyalem al jutge Llarena com a símbol del Règim del 78”, s’ha justificat l’organització independentista.

Contra Buch
D’altra banda, membres d’Arran s’han manifestat davant la Ciutat de la Justícia i han cremat fotos del conseller d’Interior, Miquel Buch, mentre li exigien que dimitís. El culpen de les detencions, efectuades pels Mossos d’Esquadra, de membres dels CDR acusats d’agredir manifestants de Jusapol a Barcelona.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides