Quin llibre ‘indepe’ ven l”Ara’ el cap de setmana i per què?

Joaquim Forn
Joaquim Forn

El llibre Escrits de presó de Joaquim Forn, editat per Enciclopèdia, no deu tenir el ressò que s'esperava. La presentació del llibre va tenir una forta presència en mitjans independentistes. Malgrat tot, sembla que el que es pensava que seria un gran èxit editorial està fent figa.

Per a revifar les seves vendes, aquest proper cap de setmana del 3 i 4 de novembre el diari processista Ara l'ofereix als seus lectors pel mateix preu que es pot trobar a les llibreries, 19,50 euros. Fins i tot si es compra en alguna plataforma d'internet, pot costar vuit cèntims menys. Aquest tipus de promocions se solen fer amb llibres que ja fa un temps que es troben fora del circuit de les llibreries.

L'exconseller d'Interior de Carles Puigdemont, empresonat a Lledoners i acusat de rebel·lió, va plasmar en un llarg volum de més de 300 pàgines el seu dietari des que ingressa el 2 de novembre a Estremera fins al seu trasllat a Lledoners. En les seves reflexions assegura que abandona la política i que si va acceptar anar a la llista de Junts per Catalunya amb Puigdemont, va ser per un servei més al seu partit.

No obstant això, ara sembla que s'hauria desdit de la seva retirada de la política. Des de fonts independentistes s'assegura que Puigdemont el vol de cap de llista de la candidatura de les municipals a Barcelona. El PDECat, el seu partit, ja va elegir Neus Munté davant de la renúncia de Forn. Però Munté no és de la confiança del grup puigdemontista, que ara promociona Ferran Mascarell i el mateix Forn.

Puigdemont intenta repetir la jugada del passat 21 de desembre amb un cap de cartell empresonat. El 10 de novembre passat, Forn confessa en el llibre que la seva intenció és "abandonar la política", encara que una setmana després decideix concórrer a les llistes per la pressió "familiar". El 23 de gener, però, Forn decideix renunciar al seu escó. En el llibre, Forn també mostra els seus dubtes sobre l'estratègia de tibar la corda de Puigdemont i la seva gent.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides