Quin càrrec de la Generalitat diu que la Xina tem Catalunya?

Josep Lluís Alay, a TV3
Josep Lluís Alay, a TV3

Josep Lluís Alay, el cap de l'oficina de l'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont. Aquest historiador que acompanya el líder de Junts per Catalunya en els seus viatges per Europa ha interpretat en aquest sentit el fet que s'hagi censurat, entre més, una cançó del repertori de l'Orfeó Català en el seu viatge a la Xina.

En particular, s'ha fet ressò d'una notícia on s'explica que les autoritats xineses han negat el vistiplau a l'Orfeó per interpretar el Cant de la Senyera perquè troben que el seu contingut és polític.

Com a reacció, Alay ha piulat: "Catalunya fa por a la dictadura xinesa perquè és símbol de llibertat i autodeterminació". A més de ser un independentista de pedra picada, per cert, Alay està especialitzat en el Tibet, un país que la Xina es va annexionar el 1951.

(Visited 192 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari