Torra defensa Buch, però també vol analitzar l’actuació dels Mossos

El president assegura que "no se sent responsable" de les imatges de les manifestacions
Quim Torra a TV3
Quim Torra a TV3

Davant les crítiques sorgides per l'actuació dels Mossos d'Esquadra, el president de la Generalitat, Quim Torra, ha assegurat en una entrevista a TV3 que analitzarà l'actuació dels agents en les manifestacions independentista i de la policia espanyola.

"Els Mossos tenien un paper complicadíssim. L'hem d'analitzar. El meu compromís és que si algunes de les praxis no responen als protocols, les analitzarem", ha afirmat. Tot i això, ha descartat demanar la dimissió del conseller d'Interior, Miquel Buch, tal com han demanat el PP i la CUP per motius diferents.

El president també ha lamentat la manifestació de Jusapol per homenatjar els agents que van participar en l'operació de l'1 d'octubre. Ha reconegut que és un dret que no se'ls podia negar, però ha insistit que és una ofensa pel poble català.

També ha estat crític amb les escenes de violència que es van produir ahir, amb integrants de la manifestació de Jusapol agredits per manifestants independentistes. Això no obstant, el president, que fa pocs dies demanava "una mobilització permanent", "no se sent responsable" de les imatges de les manifestacions.

(Visited 48 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari