L’alcaldessa de Vic defensa la megafonia independentista

Anna Erra diu que després de la Diada només la faran sonar "en concentracions esporàdiques"
Anna Erra i Quim Torra
Anna Erra i Quim Torra

L'alcaldessa de Vic, Anna Erra (PDECat), ha defensat a Els Matins de TV3 el toc a sometent que sona als altaveus de la plaça Major de la capital d'Osona acompanyat de consignes independentistes.

Erra ha manifestat que "estem contents amb aquesta iniciativa. Volíem fer visible la situació que estem vivint". Ha destacat que "va un pas endavant, perquè t'obliga a sentir-lo". "És puntual i ben viscuda per la majoria de veïns", ha afegit.

L'alcaldessa, això sí, ha anunciat que el toc de campanes i el missatges es deixaran de fer sonar habitualment després de la Diada i que només els reproduiran "en concentracions esporàdiques". També ha admès que van abaixar el volum perquè "estava molt alt", però assegura que no els han arribat ni queixes ni denúncies per una iniciativa que ha associat amb el fet que la dirigent d'ERC Marta Rovira, veïna de la localitat, "està vivint un exili forçat".

La megafonia ha estat comunicant a les 20 hores: "No normalitzem una situació d'excepcionalitat i d'urgència nacional. Recordem cada dia que encara hi ha presos polítics i exiliats. No ens desviem del nostre objectiu, la independència de Catalunya".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides