ANC-ERC, discrepància frontal

Elisenda Paluzie diu que "la unilateralitat és l'única via possible"
Elisenda Paluzie
Elisenda Paluzie

Mentre l'exvicepresident de la Generalitat i president d'ERC Oriol Junqueras, des de la presó, descarta la unilateralitat, la presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie, considera que la via unilateral "és l'única via possible", tot i que reconeix que és difícil.

En una entrevista al programa El Matí de Catalunya Ràdio, Paluzie ha esgrimit les paraules del diputat d'ERC al Congrés Gabriel Rufián, el qual ha advocat dissabte a TV3 per punxar la "bombolla" del que anomena "independentisme màgic". Paluzie ha replicat que "també és independentisme màgic pensar que hi haurà un referèndum pactat i que serà aquesta legislatura".

D'altra banda, l'ANC havia criticat una manca d'idees i de concrecions de la conferència del president de la Generalitat, Quim Torra. Paluzie ha especificat a Catalunya Ràdio que Torra no va aclarir quin serà el rol del govern. Tant l'ANC com Òmnium Cultural s'han pronunciat favorablement al Fòrum Cívic Constituent plantejat per Torra. Paluzie, això sí, troba que s'ha d'engegar quan la independència estigui "en marxa".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides