Quin ‘influencer’ ‘indepe’ ha perdut el compte de Twitter?

Bernat Castro i @gallifantes
Bernat Castro i @gallifantes

Bernat Castro, àlies Berlustinho, un amic del diputat d'ERC Gabriel Rufián que també s'ha retratat amb altres figures polítiques independentistes, ha perdut aquest mes d'agost el seu compte de Twitter (@Berlustinho) i ara usa un altre (@Bernat_Castro), que ha presentat com a "secundari" i suma més de 31.000 seguidors.

El motiu, segons ha explicat, és que va difondre un vídeo musical: "Con la de barbaridades que he llegado a tuitear y me suspenden la cuenta por un vídeo de Al Green el día de San Valentín, no deja de sorprenderme esta jodida red social".

Castro, que ha dit que assessora informalment a polítics processistes, té un passat controvertit que el va fer famós i molt seguit a les xarxes. Els seus crítics sovint l'esgrimeixen contra ell aprofitant moments com aquest: nombroses piulades denigrants, com ara comentaris masclistes i d'humor amoral, per exemple. Quan aquest passat va aflorar fa uns mesos, ERC el va suspendre com a militant. D'altra banda, Berlustinho també va negar que hagués maltractat una exparella, com deia una noia a Twitter.

La consellera de Cultura, Laura Borràs, s'ha mostrat encantada pel retorn de Castro: "Bernat! Acabo de veure que em tornes a seguir el nou perfil i he tornat a fer-me seguidora teva. Seguim!". L'influencer li ha respost: "Gràcies, consellera". "A tu, sempre a tu!", ha replicat Borràs.

Arran d'aquesta conversa, el periodista d'El País Cristian Segura ha piulat que la consellera és "groupie" i "fan" de Berlustinho. Aquestes etiquetes no han agradat als protagonistes.

La consellera ha reaccionat així: "Al @CristianSeguraA (em pots etiquetar, Cristian, així puc veure el que dius de mi) li demanaria que com a persona que treballa amb la llengua la faci servir amb rigor. Que segueixis algú a Twitter no significa, que jo sàpiga, ni que siguis groupie ni fan".

La reacció de l'influencer ha estat: "Jo amb la Consellera em porto bé personalment igual que amb molts dels teus amics de Podemos que per privat bé que em demanen favors, no sóc model de res per ella, no cal que inventis per atacar-la".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides