Esquerra planta Puigdemont

Puigdemont a Waterloo
Puigdemont a Waterloo

La relació entre JxCat i Esquerra Republicana de Catalunya no millora. Des que tots dos es van tirar públicament els plats pel cap arran de les diferències en l’aplicació de la interlocutòria de Pablo Llarena que suspenia sis diputats independentistes,  la cosa va cada cop pitjor. A més, com que el centre d’aquella polèmica era l’expresident Carles Puigdemont, ara els republicans veuen en ell l’origen dels seus problemes. I més encara des que controla el PDECat i pressiona públicament perquè ERC accepti diluir-se dins la Crida Nacional de Puigdemont.

És per això que, en aquest punt de la relació, Esquerra va decidir el cap de setmana passat evidenciar públicament les seves diferències amb la figura de Puigdemont. I ho va fer utilitzant el govern, la figura que se suposava que havia quedat al marge del seu desencontre. Així, mentre tot JxCat, mig PDECat, el president Quim Torra i tots els consellers de JxCat desembarcaven en massa a Waterloo per rebre Puigdemont procedent d’Alemanya, ERC va decidir que la seva presència seria mínima i que els seus consellers no anirien a la “reunió de treball del govern amb Puigdemont”, tal com va definir la trobada la Generalitat. Queda clar que la guerra segueix oberta, i a més ara és ben visible. Enfrontats sense complexos

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides