El Suprem descarta excarcerar els dirigents del procés presos

Els magistrats que jutjaran l'1-O coincideixen amb l'instructor, Pablo Llarena
Raül Romeva, Oriol Junqueras i Jordi Turull
Raül Romeva, Oriol Junqueras i Jordi Turull

Els magistrats que jutjaran al Tribunal Suprem els dirigents del procés que es troben en presó preventiva ha decidit mantenir-los privats de llibertat, en la línia de l'instructor de l'1-O, Pablo Llarena.

D'aquesta manera, impedeixen definitivament que Oriol Junqueras, Jordi Turull, Josep Rull, Raül Romeva, Joaquim Forn, Dolors Bassa, Carme Forcadell, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart siguin excarcerats abans que se celebri la vista oral.

Els dirigents del procés han adduït aquest cop que la justícia alemanya havia rebutjat lliurar l'expresident Carles Puigdemont perquè fos jutjat per la presumpta comissió d'un delicte de rebel·lió i havien carregat contra la qualificació dels fets efectuada per Llarena.

Els magistrats que els jutjaran, però, sostenen que els motius de l'ordre d'empresonament dictada per Llarena es mantenen i esgrimeixen l'existència de risc de fugida, així com la proximitat de la celebració del judici.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides