Duel entre Fernández i Montserrat pel control del PPC

Pablo Casado vol revifar la sectorial catalana del PP que passa pels seus pitjors moments
Alejandro Fernández

El president del Partit Popular, Pablo Casado, ha fet de la defensa de la unitat d'Espanya i la lluita contra les aspiracions independentistes d'un sector de la ciutadania de Catalunya els seus principals cavalls de batalla per recuperar la Moncloa.

De fet, Casado va triar Barcelona com a escenari de la primera reunió de la cúpula del PP amb la voluntat de llençar un missatge clar, i és que vol que es visualitzi que no treure l'ull de sobre a l'independentisme.

Un dels esculls que té el PP per influir en la política catalana passa perquè la sectorial del partit a Catalunya, el PPC, està en una de les seves pitjors etapes polítiques. Així, en les darreres eleccions al Parlament, el Partit Popular de Catalunya ha quedat com una formació residual amb només quatre diputats a la cambra catalana.

Amb aquest rerefons, Pablo Casado ha afirmat que "el PPC ha de ser la vanguardia en el desafiament del procés independentista davant la inacció del govern d'Espanya", afegint que el seu partit "han tornat a Catalunya per a quedar-s'hi".

En aquest context ja queda descartat que Xavier García Albiol continuï com a president del PPC. De fet, Casado ha dit que està molt content que l'actual líder del partit a Catalunya vulgui tornar a lluitar per a recuperar l'alcaldia de Badalona en les pròximes eleccions municipals.

Sense García Albiol capitanejant el PPC, tot apunta que ara seran dos noms els que es preveu que lluitin per aconseguir dirigir els destins dels populars a Catalunya: Alejandro Fernández i Dolors Montserrat.

Dolors Montserrat, exministra de Sanitat que va fer costat a la candidatura de María Dolores de Cospedal quan aquesta va competir amb Casado per a dirigir el PP, ha estat designada pel nou president del partit com a portaveu de la formació.

Alejandro Fernández, diputat i portaveu del PPC al Parlament, que va estar fent campanya per a Casado, ha estat escollit per aquest darrer com a Secretari d'Estudis del PP. I és, de fet, Fernández qui en totes les travesses surt com a favorit per a ocupar el càrrec de nou president del PPC.
 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides