Ciutdadans es queda ‘out’ per culpa del PP

Inés Arrimadas
Inés Arrimadas

Ciutadans (Cs) no acaba de ressituar-se. Des que Carles Puigdemont va escollir Quim Torra per liderar el govern, els d’Inés Arrimadas han continuat amb la mateixa estratègia política, i fins i tot han fet més cruenta la seva acció contra els símbols independentistes i favorables als presos sobiranistes. A més, han portat a l’extrem el seu rebuig polític a Torra negant-se a reunir-se amb ell al Palau de la Generalitat.

Ciutadans, però, esperava no estar tan sol en aquesta actitud de fermesa, i fonts internes admeten que estan “descol·locats” davant la manera d’actuar del PPC. I és que els populars mantenen un discurs crític amb els independentistes però no neguen la possibilitat al diàleg, s’obren a arribar a acords en qüestions ordinàries i exposen la seva disposició a intentar rebaixar la tensió. La situació, però, no els fa fer marxa enrere i Cs mantenen l’estratègia.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.