Ciutdadans es queda ‘out’ per culpa del PP

Inés Arrimadas
Inés Arrimadas

Ciutadans (Cs) no acaba de ressituar-se. Des que Carles Puigdemont va escollir Quim Torra per liderar el govern, els d’Inés Arrimadas han continuat amb la mateixa estratègia política, i fins i tot han fet més cruenta la seva acció contra els símbols independentistes i favorables als presos sobiranistes. A més, han portat a l’extrem el seu rebuig polític a Torra negant-se a reunir-se amb ell al Palau de la Generalitat.

Ciutadans, però, esperava no estar tan sol en aquesta actitud de fermesa, i fonts internes admeten que estan “descol·locats” davant la manera d’actuar del PPC. I és que els populars mantenen un discurs crític amb els independentistes però no neguen la possibilitat al diàleg, s’obren a arribar a acords en qüestions ordinàries i exposen la seva disposició a intentar rebaixar la tensió. La situació, però, no els fa fer marxa enrere i Cs mantenen l’estratègia.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides