Rajoy deixa la política

L'expresident ha abandonat avui l'acta de diputat
rajoy congreso 9-5-2018
rajoy congreso 9-5-2018

L’expresident del govern espanyol Mariano Rajoy ha renunciat aquest divendres a la seva acta de diputat per Madrid després de perdre la moció de censura davant el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, el passat 1 de juny.

Segons ha anunciat el PP en un comunicat, Rajoy té previst sol·licitar el seu reingrés al Cos de Registradors de la Propietat un cop formalitzada la seva baixa com a diputat.

El passat 5 de juny, l’encara president popular ja va comunicar al Comitè Executiu nacional del seu partit d’abandonar l’activitat política i posteriorment, la Junta Directiva nacional va convocar el 19è Congrés del partit per escollir nou líder per al 20 i 21 de juliol.

L’expresident té una plaça en excedència en el registre de Santa Pola (Alacant), encara que la major part de la seva vida professional l’ha dedicat a la política.

Rajoy ha estat diputat de la Xunta, regidor i president de la Diputació de Pontevedra, ministre d’Administracions Públiques, de Cultura, d’Interior, vicepresident i portaveu del Govern de José María Aznar a qui va substituir com a líder del PP. Rajoy va arribar a la presidència del Govern el 2011.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides