On es refugia la gala de la Fundació Princesa de Girona?

felip VI
felip VI

Al Mas Marroch, el centre d’esdeveniments del Celler de Can Roca, el restaurant dels germans Roca. La negativa del govern municipal de Girona que encapçala l’alcaldessa Marta Madrenas a cedir l’auditori de la ciutat ha obligat els organitzadors a cercar una ubicació alternativa. L’Ajuntament de Girona va declarar persona non grata el rei Felip VI.

L’esdeveniment tindrà lloc el 28 de juny en aquest espai que els germans Roca tenen a Vilablareix (Gironès) i, l’endemà, l’Hotel Camiral de Caldes de Malavella acollirà la trobada “Rescatadors de talent”.

Una altra data assenyalada en vermell pel que fa a la Monarquia i Catalunya és la de la inauguració dels Jocs del Mediterrani, el pròxim 22 de juny, a Tarragona. Hi poden coincidir Felip VI i el president de la Generalitat, Quim Torra.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides