Quin referent del procés rellisca insultant Rajoy?

cotarelo tarda oberta tv3
cotarelo tarda oberta tv3

El catedràtic de la UNED Ramón Cotarelo. Aquest politòleg madrileny, un dels pocs personatges públics espanyols no catalans favorables al procés, s’ha empassat com a autèntica una notícia del web humorístic El Mundo Today.

La coneguda publicació de notícies satíriques havia publicat una peça encapçalada per aquest titular: “Rajoy confunde al primer ministro danés con el chófer del primer ministro danés“. El subtítol indicava que havien parlat de mobilitat durant una hora.

Cotarelo, en llegir-ho, ha reaccionat aquest dimecres a la tarda piulant: “Cuando los gobernantes son literalmente unos imbéciles pasa esto: les cuelan a Cipollino o pasan una hora hablando con el chófer sin saber quién es“. Aquest dijous al migdia, Cotarelo encara no sembla que s’hagi adonat que va relliscar donant per bona una notícia falsa: el seu comentari es manté a Twitter.

El politòleg, que va anunciar que s’instal·laria a Girona, no és el primer referent del procés que s’empassa una conya d’El Mundo Today. El fundador de Wikileaks Julian Assange va escometre una piulada d’aquesta publicació satírica com si fos del diari El Mundo.

L’eurodiputat del PDECat Ramon Tremosa i l’ex-diputat de Junts pel Sí Lluís Llach, per la seva banda, van difondre un tuit del Financial Times amb el titular d’un article satíric que comparava a Carles Puigdemont amb Nelson Mandela, Mahatma Gandhi i Charles de Gaulle. Va ser el tuit d’aquest diari més compartit l’any passat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides