Montoro, sobre l’1-O: “Hi pot haver falsejament de factures”

El ministre d'Hisenda nega ara que negués la malversació
montoro congreso abril 2018
montoro congreso abril 2018

El ministre d’Hisenda, Cristóbal Montoro, ha dit aquest dijous al Congrés dels Diputats que no va negar mai l’existència d’una malversació de fons públics en l’organització del referèndum de l’1-O, un delicte que el jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena atribueix als membres del darrer govern de la Generalitat, als quals ha processat.

De fet, Montoro sosté ara que poden haver existit “imperfeccions” en el control dels comptes efectuat pel govern espanyol a Catalunya que assegura que s’estan investigant, i que, amb relació a l’1-O, “hi pot haver falsejament de factures. Com puc dir el contrari?”.

“Jo no sé amb quins diners es van pagar aquestes urnes dels xinesos de l’1 d’octubre, ni la manutenció de Puigdemont. Però sé que no amb diners públics”, va respondre la setmana passada en una entrevista concedida al diari El Mundo. Montoro ha demanat al líder de Ciutadans, Albert Rivera, que anés més enllà del titular i llegís l’entrevista sencera. També ha acusat El Mundo d’haver escrit el titular per “vendre més”.

Així mateix, ha afirmat que l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont “té tots els motius per estar preocupat pel senyor Montoro, és clar que sí, perquè estem exercint el nostre paper institucional amb tota naturalitat”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides