Puigdemont fa les reunions en pijama

puigdemont elpuntavuitv
puigdemont elpuntavuitv

El líder de JxCat, Carles Puigdemont, resideix a l’estranger des de fa mesos. El que ell anomena exili i altres titllen de fugida ha fet que hagi estat setmanes i setmanes a Brussel·les i que ara resideixi a Berlín. Això ha obligat els diputats del seu grup parlamentari a viatjar constantment allà on Puigdemont fixa la seva residència. Però és evident que les reunions de JxCat s’han de celebrar bastant més sovint del que les butxaques i la vida tranquil·la dels diputats es poden permetre.

Afortunadament per a ells, les noves tecnologies permeten que Puigdemont pugui participar en les trobades del grup parlamentari a través d’una webcam i amb un simple programa de videoconferència. I, de fet, és això el que habitualment fa el líder del grup, entrar telemàticament a les reunions.

Però pels passadissos del Parlament ha començat a córrer el rumor que JxCat mai permet que la premsa gràfica entri a prendre imatges d’aquestes reunions perquè Puigdemont no sempre apareix a la pantalla amb camisa, corbata i insígnia de president, sinó que sovint el veuen vestit amb pijama o xandall. Segons sembla, aquest seria el motiu pel qual no hi ha imatges de les trobades que JxCat fa al Parlament amb Puigdemont per videoconferència des de l’estranger.

(Visited 54 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari