Puigdemont fa les reunions en pijama

puigdemont elpuntavuitv
puigdemont elpuntavuitv

El líder de JxCat, Carles Puigdemont, resideix a l’estranger des de fa mesos. El que ell anomena exili i altres titllen de fugida ha fet que hagi estat setmanes i setmanes a Brussel·les i que ara resideixi a Berlín. Això ha obligat els diputats del seu grup parlamentari a viatjar constantment allà on Puigdemont fixa la seva residència. Però és evident que les reunions de JxCat s’han de celebrar bastant més sovint del que les butxaques i la vida tranquil·la dels diputats es poden permetre.

Afortunadament per a ells, les noves tecnologies permeten que Puigdemont pugui participar en les trobades del grup parlamentari a través d’una webcam i amb un simple programa de videoconferència. I, de fet, és això el que habitualment fa el líder del grup, entrar telemàticament a les reunions.

Però pels passadissos del Parlament ha començat a córrer el rumor que JxCat mai permet que la premsa gràfica entri a prendre imatges d’aquestes reunions perquè Puigdemont no sempre apareix a la pantalla amb camisa, corbata i insígnia de president, sinó que sovint el veuen vestit amb pijama o xandall. Segons sembla, aquest seria el motiu pel qual no hi ha imatges de les trobades que JxCat fa al Parlament amb Puigdemont per videoconferència des de l’estranger.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides