“Voto que tots vostès vagin a la presó”

Tensa trobada del president Torrent amb empresaris al Círculo Ecuestre
Roger Torrent amb Albert Peters
Roger Torrent amb Albert Peters

Després de convocar el ple d’investidura de Jordi Sànchez per dilluns que ve a les 10 del matí, Roger Torrent ha defensat davant d’empresaris al Círculo Ecuestre que l’estabilitat s’aconsegueix no ignorant els conflictes ni coartant les llibertats.

Setmanes després que la cúpula del poder judicial el plantés en un acte per denunciar presos polítics, aquest dimarts el president del Parlament ha participat en un debat pujat de to amb preguntes incòmodes.

“Avui està en terreny crític”, l’ha advertit Albert Peters, president del cercle de directius de parla alemanya, en una introducció de la trobada.

Al debat hi han assistit directius d’empreses europees que formen part del cercle de directius de parla alemanya i un d’ells fins i tot ha arribat a dir que vol que els dirigents independentistes acabin tots a la presó.

“Fa 30 anys vostès estan enganyant a la població i a base d’aquestes mentides han aconseguit els seus 2.200.000 vots. Vostès han aconseguit una desgràcia que està a totes les famílies. Tardarem almenys 20 anys a aconseguir el que teníem abans, per tant, per les mentides i perquè ho estan fent contra la llei, voto que tots vostès vagin a la presó“, ha dit l’empresari despertant aplaudiments entre el públic present.

“He escoltat les opinions de tots, fins i tot les dels que volen que anem a la presó”, ha comentat Torrent, intentant mantenir el seu to pausat.

A la pregunta de per què proposava un pres com a candidat, ha recordat que Sànchez no havia sigut jutjat ni condemnat per ningú i no hi va haver cap objecció perquè anés a les llistes de JxCat quan ja era a Soto del Real.

Una de les assistents li ha reclamat que deixés de portar el llaç groc, “que ens ofèn i ens insulta”, “subvencionat” en suport a uns “angelets que sembla que no han fet mai res”. “Si em tragués aquest llaç, seguiria tenint les mateixes conviccions polítiques”, li ha respost el republicà.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides