Dos detinguts pel doble crim de Susqueda

El presumpte autor material és un veí d'Anglès que havia matat la seva dona el 1997
panta susqueda
panta susqueda

Els Mossos d’Esquadra han detingut Jordi Magentí Gamell, de 60 anys i veí d’Anglès, com a presumpte assassí dels dos joves que van aparèixer morts el passat 26 d’agost al pantà de Susqueda. Posteriorment la policia catalana ha detingut el seu fill, Jordi Magentí, de 30 anys d’edat que podria estar vinculat en el cas.

Jordi Magentí Gamell havia estat condemnat el 1999 a quinze anys de presó per haver assassinat la seva dona a Anglès dos anys abans. Va complir dotze anys de presó i els altres tres va estar en llibertat condicional. En aquella ocasió el jutge li va aplicar l’atenuant de trastorn mental.

Magentí s’acabava de separar de la seva dona i la va esperar quan tornava d’un curs de Girona al carrer dins del seu cotxe aparcat al costat del riu Ter. Quan la dona va arribar a l’alçada del seu exmarit, aquest li va disparar tres trets i quan la víctima ja estava a terra li va disparar un quart tret per rematar-la.

El detingut freqüentava la zona del pantà de Susqueda on anava a pescar, i on el 24 d’agost van desaparèixer Marc H.L., de 23 anys i veí d’Arenys de Munt i Paula M.P., de 21 anys i veïna de Cabrils. Els dos joves havien acampat al costat del pantà.

L’arrest de Magentí s’ha produït a casa seva i després ha estat traslladat a la comissaria dels Mossos de Santa Coloma de Farners. Les primeres investigacions apunten que el presumpte assassí no tenia cap relació ni amb les víctimes ni amb l’entorn dels joves.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides