Artadi (JxCat) i Sabrià (ERC) insisteixen amb Puigdemont

Oriol Junqueras proposa Marta Rovira com a candidata en una carta remesa a El Programa de Ana Rosa

tv3 rovira entrevista sanchis
tv3 rovira entrevista sanchis

El president d’ERC i exvicepresident català, Oriol Junqueras, actualment tancat en presó preventiva a Estremera, ha apuntat com a possible candidata a la presidència de la Generalitat la seva número dos al partit, Marta Rovira, en una entrevista concedida per carta a El Programa de Ana Rosa (Telecinco).

En el seu missatge, destaca Rovira com “un gegant” i “una persona en la qual tots confiem”, i expressa, quant a la candidatura de Carles Puigdemont, que “és obvi que l’Estat no permetrà mai que sigui efectiva”, per la qual cosa indicar l’opció d’investir Rovira. Durant la campanya electoral del 21-D, Junqueras ja havia ungit Rovira com a possible candidata. Segons directe.cat, digital proper editorialment a ERC, l’entrevista és de fa més d’un mes. “Només tenim un candidat, que és Puigdemont”, ha dit aquest dilluns el portaveu d’ERC, Sergi Sabrià. També ha trobat “lògica” la posició de Junqueras sobre la investidura de Puigdemont.

Fa dos dies, coincidint amb el 100è dia tancat a la presó, Junqueras havia afegit pressió a Junts per Catalunya tot manifestant que el millor regal que li podrien fer és “fer Govern”. Des de Junts per Catalunya, Elsa Artadi ha negat que estiguin disposats al fet que Puigdemont ocupi una presidència simbòlica i ha indicat que no entenen que es parli de cap pla B “quan hi ha un únic candidat i és el del Parlament”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides