Narcís Serra, imputat pel forat de Catalunya Caixa

La seva gestió va crear un perjudici de 720 ME del 2000 al 2007
Narcis Serra, a TV3
Narcis Serra, a TV3

L’exvicepresident del govern espanyol i expresidenta de Catalunya Caixa (CX) Narcís Serra ha estat imputat pel forat que va patir l’entitat bancària durant la seva gestió. Aquest forat, xifrat en 720 milions d’euros entre els anys 2000 i 2007, es va produir a partir de diverses operacions immobiliàries investigades per suposades irregularitats.

La compareixença de Serra als jutjats està prevista pel pròxim 20 de febrer, el mateix dia que declararà Adolf Todó, qui va ser el seu director general. El vicepresident de CX del 2007, Antonio Llardén, declara el dia 22. El cas totalitza 15 investigats.

La Fiscalia Anticorrupció havia denunciat fa gairebé un any l’antiga cúpula de CX pel forat ocasionat per aquelles operacions durant l’etapa de Serra i Todó. Ambdós, d’altra banda, es troben en espera d’anar a judici per l’aprovació d’increments salarials a directius en un context de crisi per a l’entitat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides