Junqueras demanarà el trasllat a una presó catalana

En cas de continuar empresonat, així podria assistir als plens del Parlament
junqueras 1-O
junqueras 1-O

L’exvicepresident i diputat electe per ERC, Oriol Junqueras, demanarà ser traslladat a una presó catalana i poder anar als plens del Parlament, fins i tot per ser investit president si finalment no ho és Carles Puigdemont, si després de la seva compareixença de demà al Tribunal Suprem encara continua a la presó.

Així ho ha anunciat avui l’advocat de Junqueras, Andreu Van den Eynde, en una entrevista a Catalunya Ràdio, la vigília de la vista convocada per la sala d’apel·lació del Suprem per decidir si manté o revoca la decisió del magistrat de l’alt tribunal Pablo Llarena, que va avalar la presó provisional que el 2 de novembre va acordar la jutge de l’Audiència Nacional Carmen Lamela.

L’advocat de Junqueras ha reconegut que és “incert” el resultat de la vista d’apel·lació de demà, a la qual Junqueras ha demanat estar present i en què la defensa al·legarà que deixar-lo en llibertat no només va en suport dels seus drets personals, sinó dels drets col·lectius, una vegada ha sigut elegit diputat a les eleccions del 21-D.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides