L’amo de Bon Preu mou la seva societat d’inversió a Madrid

Joan Font, exmembre del CATN, és un dels principals empresaris indepes
joan font valor afegit
joan font valor afegit

Portfoli GT Sicav SA és una de les societats que han mogut la seva seu social fora de Catalunya les darreres setmanes. El fet destacat és que es tracta d’una societat d’inversió integrada per membres de la família Font i els seus assessors legals. Al capdavant hi ha un dels grans empresaris catalans més compromesos amb l’independentisme, Joan Font, l’amo de Bonpreu i membre de l’extint Consell Assessor per a la Transició Nacional (CATN) creat pel govern d’Artur Mas.

Segons revela El País, el canvi de seu té data del 16 d’octubre i consta al butlletí del Registre Mercantil del passat dia 24. Una portaveu ha justificat al mateix diari la maniobra pel fet que CatalunyaCaixa, gestor de la sicav, es va integrar al BBVA -aquest procés d’absorció es va enllestir el 2016-. Així mateix, assegura que els Font han iniciat els tràmits per domiciliar-la novament a Catalunya.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides