Puigdemont ajorna l’inici del ple de la independència

El president havia de comparèixer a les sis, però ha demanat fer-ho més tard, sense explicar els motius
puigdemont facebook
puigdemont facebook

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha demanat més temps per acabar d’ultimar alguns detalls abans de la seva compareixença. No ha informat quins són els motius de l’ajornament, però s’han desfermat tot tipus d’hipòtesis. Puigdemont podria estar atenent pressions internacionals abans de pronunciar-se, com podria ser el Consell d’Europa.

La junta de portaveus s’ha reunit per abordar dos temes: la petició de PP i C’s per suspendre el ple, i la sol·licitud de Puigdemont d’ajornar el ple una hora.

El retard afegeix nerviosisme a una jornada a on el president de la Generalitat pot declarar la independència de Catalunya. Puigdemont ha rebut pressions d’un cantó i altre, els uns demanant-li que compleixi amb la llei del referèndum, suspesa pel Tribunal Constitucional, i declari la DUI, i els altres demanant que no declari la independència i mantingui la seva disponibilitat al diàleg.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides