Qui mira de desacreditar la bèstia negra del procés?

borell
borell

Els darrers anys, l’expresident del Parlament Europeu i exministre socialista Josep Borrell ha escomès insistentment el flanc econòmic del procés. En aquest context, va publicar el 2015 el llibre Las cuentas y los cuentos del independentismo i, l’any passat, va deixar en evidència el vicepresident Oriol Junqueras en un debat a 8TV sobre economia i dret comunitari.

La seva darrera aparició pública, un discurs durant la manifestació per la unitat d’Espanya del passat diumenge, ha despertat ganes de desprestigiar-lo entre els seus antagonistes polítics. Aquest dilluns, l’economista Xavier Sala-i-Martin ha difós una notícia d’El Periódico que portava per títol El juez imputa a Borrell por falsear las cuentas de Abengoa. La piulada suma 6.445 repiulades i gairebé 4.600 m’agrada aquest dimarts. També se n’ha fet ressò l’editor Germà Capdevila, posant la captura de la notícia al costat de declaracions d’agraïment que el líder del PSOE, Pedro Sánchez, ha dedicat a Borrell.

El problema d’aquest intent de desacreditar és que la informació sobre la imputació data del novembre del 2016 i que Borrell, com la resta de l’antic consell d’Abengoa, va ser desimputat el març d’enguany.

(Visited 42 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari