El govern tanca el Parc de la Ciutadella

Només els diputats i periodistes hi tenen accés aquest dimarts
parc ciutadella
parc ciutadella

Els Mossos d’Esquadra han informat que el Parc de la Ciutadella de Barcelona romandrà tancat aquest dimarts “per motius de seguretat”. El Govern de la Generalitat ha ordenat que s’impedeixi l’accés a l’emplaçament del Parlament de Catalunya el dia que el president Carles Puigdemont hi compareix per primer cop des de l’1-O. Només els diputats i els periodistes podran accedir-hi.

A tocar del parc, al passeig de Lluís Companys, està prevista la concentració de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) a partir de les 18 hores, coincidint amb l’inici de la compareixença de Puigdemont, del que s’espera que traslladi a la cambra els resultats de la votació de l’1-O, possiblement amb alguna fórmula de declaració d’independència entre mans. Segons ha explicat a 8TV el conseller d’Interior, Joaquim Forn, les entitats independentistes i els Mossos han mantingut contactes per acordar detalls del dispositiu de seguretat.

Per justificar el tancament, les autoritats catalanes han esgrimit el fet que un grup de persones van accedir al parc i van llançar ous i objectes al Parlament diumenge passat, el dia de la manifestació per la unitat d’Espanya i contra la independència de Catalunya.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.