Abertis també toca el dos

El grup d'autopistes aprovarà demà el trasllat de seu; tot apunta que el nou destí és Madrid
Título de la imagen
Título de la imagen

El grup d’autopistes Abertis ha convocat una reunió extraordinària del seu consell d’administració per a primera hora de la tarda d’aquest dilluns per tal d’aprovar el trasllat de la seva seu social de Barcelona, davant la incertesa política que actualment es registra a Catalunya.

Les oficines que la companyia té al passeig de la Castellana de Madrid, en ple centre financer de la capital, es perfilen com a nova seu de l’empresa.

Abertis se suma així a la llista d’entitats financeres i empreses que en els últims dies han optat per sortir de Catalunya davant la incertesa política i econòmica generada pel referèndum del passat dia 1 d’octubre i la possibilitat d’una declaració d’independència aquesta setmana vinent.

En el cas del grup d’autopistes, opta per deixar Barcelona dies després que ho fes Criteria CaixaHolding, el seu primer accionista de referència amb un 22,3% del seu capital, que ha optat per portar la seu a Palma.

Tots dos han succeït a CaixaBank, Banc Sabadell, Gas Natural i Agbar, entre altres entitats i empreses que han anat deixant Catalunya aquests dies.

(Visited 18 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari