Quin doble joc fa Jaume Roures?

roures produ youtube
roures produ youtube

L’empresari Jaume Roures ha obert les instal·lacions del grup Mediapro a la Diagonal per ubicar-hi l’International Press & Broadcasting Center, que dona infraestructura a tots els periodistes estrangers que es desplacin a Barcelona per cobrir la informació sobre el referèndum suspès de l’1-O, a canvi d’una polèmica quota de 10 euros diaris. Aquest centre disposa d’equipaments i connexions per facilitar la tasca dels informadors, tant de premsa escrita com digital, agències, ràdio i televisió, i compta, a més, amb serveis de traducció simultània i càtering.

Les dependències de Mediapro són, doncs, el centre de premsa oficiós del referèndum, ja que el govern de la Generalitat té expressament prohibit muntar-ne un, com va fer durant la consulta del 9-N del 2014. Aquesta infraestructura comunicativa, que ha obert les portes aquest divendres, també té previst que pugui acollir compareixences i conferències de premsa davant els periodistes internacionals de dirigents polítics implicats amb l’1-O.

Ideologies a banda, Jaume Roures és un home profundament contradictori. Un exemple: culé declarat, la seva empresa produeix i gestiona el canal del Real Madrid TV. Quelcom semblant passa amb la seva implicació a fons amb el referèndum de secessió de Catalunya. I és que des del passat mes d’abril, una filial del grup Mediapro, Mediatem Canales Temáticos SL –de la qual ell n’és apoderat mancomunat-, s’encarrega de tota la producció audiovisual… del Senat espanyol! L’any passat, Mediatem Canales Temáticos SL també va aconseguir un contracte semblant… del Congrés dels Diputats, màxima expressió democràtica de la sobirania espanyola… que el referèndum de l’1-O pretén destruir.

Aquesta absoluta manca de coherència–cobra del Senat i del Congrés dels Diputats i s’ofereix per muntar a Barcelona tot el dispositiu comunicatiu del referèndum d’independència de Catalunya- no ha passat desapercebuda en el radar de la Moncloa. D’això se’n diu “ser cornuts i pagar el beure” i a Ana Pastor (presidenta del Congrés) i a Pío García-Escudero (president del Senat), entre d’altres, no els agrada gens el doble joc de Jaume Roures.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.