La Generalitat entrega les notificacions electorals sense justificant de recepció

Els ciutadans estan rebent cartes com a notificacions dels seus ajuntaments
Título de la imagen
Título de la imagen

La Generalitat ja ha començat a entregar les notificacions als ciutadans que han de participar com a membres de les meses electorals del referèndum de l’1 d’octubre.

Segons ha pogut saber EL TRIANGLE una veïna de Sant Just Desvern (Barcelona) ha rebut a casa seva una notificació, suposadament, en nom de l’Ajuntament de la localitat. La notificació ha estat deixada a la seva bústia de casa d’aquesta dona per un desconegut, sense el segell del consistori i amb l’adreça escrita a mà.

La veïna no ha tingut opció a signar cap document que acredités que ha rebut la notificació.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La dona ha intentat obtenir més informació sobre el document, i sobre quines conseqüències podria tenir el no fer-ne cas adreçant-se a la pàgina web que indicava la carta adjunta, però no ha pogut accedir-hi perquè segons es pot llegir al portal ha estat intervinguda per l’autoritat judicial.

S’ha conegut un altre cas en què la notificació ha estat entregada en mà i, també, sense firmar cap document que acrediti l’entrega, segons ha publicat El Mundo. Aquesta vegada, però, els documents han estat enviats a un ajuntament de la província de Barcelona, que ha contactat telefònicament amb el destinatari perquè els anés a recollir sense comunicar-li la naturalesa d’aquests.

Durant la roda de premsa posterior al Consell Executiu, el portaveu del Govern, Jordi Turull, no ha volgut especificar cap detall sobre els preparatius del referèndum, inclòs el repartiment de les notificacions electorals. “El Govern està concentrat en l’operatiu de l’1-O, però no li donarà més detalls perquè estem en un estat d’excepció, d’assetjament“, explica el portaveu del Govern.

La portaveu de Junts pel Sí (JxSí) al Parlament, Marta Rovira, ha explicat en una entrevista a Ràdio FlaixBack que “algunes” notificacions ja han arribat als seus titulars. Malgrat tot, la portaveu tampoc ha especificat el nombre de notificacions que encara falten ni com s’estan entregant. Es preveu que abans d’aquest dimecres ja s’hagin entregat les 55.000 notificacions electorals.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.