Els Mossos ja empaiten l’1-O als col·legis electorals

La Fiscalia vol que es quedin les claus, avança TV3
puigdemont turull
puigdemont turull

Agents dels Mossos d’Esquadra ja han començat a visitar els punts de votació de l’1-O per identificar-ne els responsables, els quals han d’omplir una acta. D’aquesta manera, la policia catalana compleix l’ordre traslladada al segon del major Josep Lluís Trapero per la Fiscalia. A més, segons TV3, una de les instruccions que rebrà la policia catalana serà obtenir les claus dels centres per impedir la votació. La pròxima reunió de coordinació, a la qual es preveu la presència de Trapero, té lloc aquest dimecres.

El portaveu i conseller de Presidència del govern català, Jordi Turull, ha expressat confiança en la direcció dels Mossos, dels quals ha afegit que saben “quins són els seus drets i quines són les seves obligacions”. El conseller d’Interior, Joaquim Forn, ha sostingut les darreres setmanes que els Mossos farien possible que l’1 d’octubre es voti amb normalitat. En l’entrevista al programa de La Sexta Salvados, el president Carles Puigdemont, per la seva part, ha admès que els Mossos hauran de retirar urnes si ho ordena el jutge.

L’acta que han d’emplenar els responsables dels centres els demana si han rebut instruccions del departament d’Ensenyament i qui ha estat, en cas afirmatiu. També els sol·licita documentació escrita relacionada, així com els materials vinculats amb la consulta.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.