Rovira anuncia els primers enviaments per formar meses

"Algunes notificacions ja han arribat", assegura la portaveu de Junts pel Sí
marta rovira
marta rovira

El govern de la Generalitat ha aconseguit fer arribar algunes notificacions per formar les meses del referèndum de l’1 d’octubre, segons ha assegurat aquest dimarts la portaveu de Junts pel Sí i secretària general d’ERC, Marta Rovira, en una entrevista a Ràdio Flaixbac.

Sense explicar com s’han remès, Rovira ha admès, concretament: “Estan arribant algunes notificacions però no han acabat d’arribar totes”.

En total, s’havia previst que 55.000 persones formessin les meses, però les operacions policials contra la celebració del referèndum, com havia reconegut el vicepresident Oriol Junqueras, i la dissolució de la Sindicatura Electoral, que va ampliar terminis per constituir les meses, havien alterat les condicions de la votació promoguda pel govern català però suspesa pel Tribunal Constitucional

Fonts governamentals citades per la Cadena SER han confirmat que algunes notificacions s’han enviat i que es tramitaran més durant les pròximes hores i els pròxims dies.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides