Manresa es despujolitza

L'Ajuntament, governat per CDC i ERC, ha retirat les tres plaques dedicades a l'expresident
Jordi Pujol
Jordi Pujol

El nom de l’expresident Jordi Pujol ja no apareix a cap espai públic de Manresa. Segons publica Regió 7, l’equip de govern format per Convergència i Esquerra Republicana va retirar durant la setmana passada tres plaques que li havien dedicat a qui va ser Molt Honorable entre el 1980 i el 2003.

Aquesta informació explica que la despujolització ha estat un procés discret. D’entrada, no es va establir cap calendari quan el ple municipal va acordar treure les plaques el passat mes de juny, arran d’una moció del PSC.

Diumenge passat, es va descobrir una placa al pavelló del Nou Congost pel 25è aniversari del pavelló, que substituïa una on constava el nom de Jordi Pujol. Operaris municipals havien tret dues més penjades al pavelló del Pujolet i el centre cívic Selves i Carner.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides