Controls antiterroristes provoquen retencions de trànsit

Els Mossos d'Esquadra segueixen amb la "regulació de trànsit" a diferents vies que connecten amb Barcelona
Mossos d'Esquadra desnonament
Mossos d'Esquadra

Aquest dimecres s’estan produint noves retencions de trànsit a causa dels controls policials que porten a terme els Mossos d’Esquadra. El Servei Català de Trànsit ha informat que hi ha cues per la “regulació de trànsit” a l’autopista AP-7 de Martorell a Girona, a la mateixa via de la Roca en direcció sud, a la C-16 de Sant Cugat del Vallès a Barcelona, la C-32 des de Sitges a Barcelona i la C-33 des de la Llagosta fins a la capital catalana.

Un d’aquests controls antiterroristes de la policia catalana, a la C-33, ha arribat a generar fins a sis quilòmetres de retencions des de les 11 del matí i al llarg de tot matí, entre Mollet del Vallès i la Llagosta, en direcció a Barcelona. Els Mossos també han fet controls a l’AP-7 al seu pas per Martorell i la Roca del Vallès.

Aquests controls responen a l’operatiu dels Mossos dins de l’alerta antiterrorista que avui dia es troba en el seu nivell 4. Tant Trànsit com els Mossos recomanen als conductors afectats per les retencions tenir “paciència” i “seguir les indicacions dels agents”.

Els controls d’avui passen després que aquest dimarts els Mossos d’Esquadra van fer una operació antiterrorista al voltant de la Sagrada Família de Barcelona per l’alarma que provocar una furgoneta sospitosa.

Els Mossos van desallotjar els carrers de fins a nou illes de cases al voltant del temple, i van participar en l’operatiu diferents dotacions de Mossos que van demanar als veïns de la zona que no sortissin dels seus domicilis.

Finalment, tot va quedar en una falsa alarma quan la policia va aclarir que la furgoneta no suposava cap amenaça. Els dos ocupants de la furgoneta que havien estat detinguts en un primer moment, van ser posats en llibertat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides