Lleida no cedirà espais municipals per al referèndum

Santa Coloma de Gramenet tampoc col·laborarà mentre la consulta estigui fora de la legalitat vigent
L'alcalde de Lleida, Àngel Ros.
L'alcalde de Lleida, Àngel Ros.

El ple extraordinari de l’Ajuntament de Lleida sobre l’estat de la ciutat ha rebutjat aquest dimarts una proposta de resolució de la Crida-CUP que demanava la cessió d’espais municipals i “la participació activade la Paeria per a la celebració del referèndum d’independència, previst pel pròxim 1 d’octubre. El PSC amb l’alcalde socialista al capdavant, Àngel Ros, juntament amb C’s i el PP, han rebutjat aquesta proposta de resolució, que ha estat recolzada per la resta de formacions, Crida-CUP, ERC i PDeCAT-Unió.

Tampoc ha prosperat la proposta del PDeCAT-Unió en defensa de l’ús preferent del català a l’Ajuntament de Lleida. Per contra, el ple sí que ha aprovat una proposta de Ciutadans d’invitar a la Real Federación Española de Fútbol perquè la Sub-21 o la selecció espanyola de futbol puguin jugar un partit en el Camp d’Esports municipal de Lleida.

L’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, la socialista Núria Parlon, quan li han preguntat aquest dimarts a Rac1 sobre què farà l’Ajuntament davant una eventual consulta independentista, ha dit que el referèndum encara s’ha de convocar i que la convocatòria ha d’estar signada “perquè sigui d’acord amb la legalitat vigent”, i que, per això, “ha de complir amb les normes que regeixen un Estat democràtic i de dret“.

(Visited 26 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari