Puigdemont dirà divendres la data i la pregunta del referèndum

El president ha convocat a tots els diputats de Junts pel Sí i la CUP al Palau de la Generalitat
Título de la imagen
Título de la imagen

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha ordenat a Jordi Turull i Marta Rovira, president i portaveu del grup parlamentari de Junts pel Sí, respectivament, que convoquin la totalitat dels 61 diputats del grup aquest divendres dia 9 de juny al Palau de la Generalitat, a les 9.45h.

El president també ha ordenat que es convoqui els 10 diputats de la CUP amb representació al Parlament de Catalunya.

La convocatòria ha d’acabar sent un “acte solemne” en el que el president Puigdemont farà publiques la data i la pregunta del referèndum independentista.

El govern català ja havia dit que al llarg d’aquesta setmana faria pública la data i la pregunta de la consulta independentista.

Finalment serà aquest divendres, i s’ha sabut l’endemà de la darrera reunió del Pacte Nacional pel Referèndum, trobada en la qual van plegar tots els membres del comitè executiu de l’ens.

Ara com ara hi ha dues possibles dates amb les quals ja s’especula que es podria fer el referèndum i que són el dia 1 d’octubre o el dia 8 d’octubre, com a segona opció.

També, ja circula que la pregunta pot acabar sent binària i girarà al voltant de la voluntat dels ciutadans sobre si volen que Catalunya es converteixi en un Estat independent en forma de República.

(Visited 28 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari