La Guàrdia Civil investiga si Rosell va sucar de Qatar

Per demanar la seva posada en llibertat, l'expresident del Barça addueix que hi ha risc de fuga perquè el coneixen a tot el planeta
Sandro Rosell
Sandro Rosell

Una derivada de l’operació Rimet, en el marc de la qual fou detingut Sandro Rosell, rastreja el suposat cobrament, per part d’aquest expresident del FC Barcelona, de comissions vinculades amb la inserció de la publicitat de Qatar Foundation a la samarreta de l’equip blaugrana.

Aquell compromís publicitari, el primer que s’incloïa a la samarreta del primer equip del Barça amb l’objectiu d’aportar ingressos, va ser una de les primeres decisions de Rosell al capdavant del club. Segons fonts del cas citades per El Confidencial, s’han rastrejat repercussions d’un acord amb l’empresa International Sports Events (ISE), així com la venda fictícia de Bonus Sport Marketing, just abans de l’arribada de Rosell a la llotja del Camp Nou.

La jutgessa instructora i la Fiscalia creuen que Rosell va seguir controlant aquesta societat a través de Sports Investments Offshore, la societat libanesa que la va adquirir. La mateixa informació apunta que la Guàrdia Civil analitza la possible relació entre ISE i l’arribada de Qatar Foundation, suposadament una entitat sense ànim de lucre, com a patrocinador de la samarreta del Barça (posteriorment substituït per Qatar Airways). També aclareix, però, que els investigadors no han pogut determinar fins ara ingressos que enllacin aquest patrocini amb el suposat lucre de Sandro Rosell.

D’altra banda, els advocats de Rosell han demanat la posada en llibertat del seu client adduint que no existeix risc de fuga pel “ple arrelament” de Rosell i perquè, com a expresident del Barça, “és conegut per la majoria de ciutadans a qualsevol part del planeta”.

(Visited 33 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari