Hisenda xifra en 6,5 ME els diners de Ferrovial a CDC a través del Palau

Els perits creuen que el partit va cobrar 3,7 ME en efectiu i la resta amb factures
Sense títol
Sense títol

Els experts d’Hisenda van concloure que Ferrovial, a través del Palau de la Música, va finançar amb 6,5 milions d’euros a Convergència. D’aquests diners, 3,7 milions van ser efectiu, cobrats pels tresorers Carles Torrent i Daniel Osàcar, mentre que la resta va ser destinat a pagar factures de proveïdors reals de CDC, o bé justificat amb factures falses d’empreses inoperatives. Aquest últim mètode va ser l’escollit arran d’una inspecció tributària.

Segons els perits de l’Agència Tributària, Ferrovial utilitzava el Palau de la Música segons la lògica dels vasos comunicants. Aquest mecanisme ja va ser reconegut els primers dies de judici pels principals implicats, Félix Millet, Jordi Montull i Gemma Montull.

La defensa de Ferrovial i de Convergència, per la seva part, ha intentat treure credibilitat als arguments dels experts adduint que Ferrovial era el principal patrocinador del Palau de la Música.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides