Gerardo Pisarello, alcalde accidental de Barcelona

L'alcaldessa, Ada Colau, acaba de ser mare del seu segon fill
Títol de la imatge
Títol de la imatge

El primer tinent d’alcalde de Barcelona, Gerardo Pisarello serà el nou alcalde, accidental, de la ciutat després que l’alcaldessa, Ada Colau, hagi estat mare novament aquest dimecres d’un nen, que es diu Gael.

L’alcaldessa de Barcelona ha tingut el seu fill a l’Hospital del Mar de la ciutat. Ada Colau ja és mare d’un altre nen, Luca, que ja té sis anys. Ha estat la mateixa Colau la que ha comunicat el naixement del seu nou fill a través de les xarxes socials.

Colau ha rebutjat, amb incomoditat, parlar de com assumirà el seu permís de maternitat, ja que d’altres autoritats han estat criticades per haver-se incorporat immediatament al seu lloc de treball.

S’apunta, però, que l’alcaldessa ara iniciarà el seu permís maternal de 16 setmanes en les quals no exercirà el seu càrrec a l’ajuntament.

Seran els tinents d’alcalde de ciutat qui faran el relleu a Colau, el primer serà Gerardo Pisarello. No es descarta que Ada Colau participi d’actes puntuals, i fins i tot, que doni part del permís a la seva parella, Adrià Alemany.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides